Nyheder

Se 9. klasses flotte afskedsvideo.

9. klasses afsked med skole, lærere og elever.

Bogstavfest i 0. klasse

0. klasse fik deres pokal, fordi de er superseje og har fået alle dyrene – altså bogstaverne: S fx: slangen Sussi, der siger ssssssssssssss- ombord på Kaptajn Karlsens skib. Det blev fejret med en stor fest med alfabet-stafet, alfabet-værksteder, gæt-et-bogstav og dagen sluttede med brunsviger til alle. Det var en dejlig dag.

Dygtige og seje 0. klasser

Nu har 0. klasse snart gået på Nr. Lyndelse Friskole et år. Et noget anderledes og lidt uforudsigeligt år på grund af Coronaen, men et år, hvor de har lært en masse. Og snart er de “de store” for 1. april begynder Minispiren. Det glæder vi os til.

Dejlige forårsdage.

Tryk og se billeder fra dejlige skoledage på Nr. Lyndelse Friskole.
(billederne er taget før covid19)

Åben Skole 2019

Tryk på”læs mere” og se den flotte film fra Åben Skole sidste år..
I år kan vi desværre ikke åbne skolen på grund af Corona restriktioner, men vi kan give jer et indtryk af stedet og den gode stemning.

Vi garanterer en plads til alle i 0. klasse i skoleåret 2021-2022.

Grundet stor søgning opretter vi to 0. klasser til næste skoleår. Er du – eller en du kender – interesseret i at høre nærmere, så ring eller skriv og få en uforpligtende snak med vores skoleleder Tine.

Babyrytmik.

Vidste du, at rytmik åbner for dit barns indlæring og giver bedre trivsel? Vi har babyrytmik hver tirsdag klokken 10 på skolen. Det er gratis, man møder bare op og har en hyggelig time sammen med Marianne og Camilla, vores dygtige musiklærere og andre småbørn og forældre. Vi synger sange, der er særligt komponeret til…
Read more

P. fags valghold for 7. og 8. klasse

Vi tilbyder Håndværk og Design og Musik. Her et lille indtryk fra musikholdets første time i år.

Sommer og sol = skolestart.

1. skoledag havde vi morgensang udenfor i det smukkeste vejr med små sommerfugle i maven og store forventninger til et helt nyt og ubrugt skoleår.

Den kulturelle rygsæk

Fåborg – Midtfyn kommune tilbyder hvert år alle børn en kulturel oplevelse til deres personlige “rygsæk”. Vi er meget glade for denne satsning, som falder så godt i tråd med vores værdigrundlag og vi har hvert år berigende oplevelser med Rygsækken.. Musiske og kreative aktiviteter vækker nysgerrighed, introducerer skæve og anderledes veje til verden og…
Read more

Ny skolehverdag i Coronaens tid

Vi har alle måttet tænke nyt. Vi har alle måttet lære nye rutiner. Vi har alle måttet omstille os.
Og det har resulteret i anderledes skolehverdage. Dage med fokus på afstand, hygiejne og udeliv. Spændende og også udfordrende dage, hvor lærerne har udfoldet en kæmpe kreativitet og nytænkning.og hvor eleverne har været fantastisk gode til at tage alt det nye til sig.
Vi glæder os dog til, at alt bliver normalt igen.