7. klasse på Bornholm

7. klasse på Bornholm

Udpluk fra vores dagbog:

Mandag: Vi er ankommet til vores pension lige til spisetid. Vi har fået god mad og har allerede været på stranden, set klippeformationer, hoppet på dem, mødt en mink, oplevet solnedgangen over Sandvig havn, hygget på værelserne og lagt make up på drengene. 

Tirsdag: Vi har været Bornholm rundt i bus. Hygget os på en lækker strand. Gået en fantastisk tur i et naturreservat og fået biologisk viden om kulturlandskabet, heden, set gæs i helt enorm store mængder og snakket lidt om de specielle fugle, vi kan møde. Vi har siddet i Martin Andersens Nexøs have og lille gård og fortalt hinanden om alt det vi kender til ham. Vi har spist en super lækker is og gået rundt i nexøs gader, helt uden at blive væk. Vi har lavet skumfiduser over bål mens andre har hygget i loungeområdet. 

Onsdag: Vi er så seje. Vi har cyklet 20 km i det meget bakkede klippelandskab. Vi sejlede i det perfekte solskinsvejr og gled ind i Gudhjem, hvor de fleste klarede at pille og smage på en røget sild. 

Da vi gjorde holdt ved helleristninger, var lærerne måske ikke de mest populære, men trods lidt utilfredshed, er det her en flok, der alligevel kaster sig ud i opgaven at finde soltegn, skibe og fodaftryk på klippestykker, og de gør det med smil og engagement.

Torsdag: En middelalderlig fagdag. Vi startede i østerlars rundkirke, besøgte middelalderbyen og endelig fik vi hele fortællingen om hammershus alt imens vi bevægede os gennem ruinerne med flagermuslygter.

Fredag: Vi har forladt vores dejlige Bornholmske hjem og har taget en lang og god rejse hjem. Trætte og fyldt med nye oplevelser, viden og indtryk