Barselsvikar søges til skolesekretærstilling på Nr. Lyndelse Friskole fra d. 1. juni (eller snarest derefter) indtil 28. august 2023

Barselsvikar søges til skolesekretærstilling på Nr. Lyndelse Friskole fra d. 1. juni (eller snarest derefter) indtil 28. august 2023

Da vores skolesekretær skal på barsel, søger vi en barselsvikar, der brænder for at arbejde på en velfungerende Grundtvig Koldsk friskole med 200 elever og 22 ansatte.

Stillingen er på 32 timer om ugen. Skolens kontor er et vigtigt knudepunkt for elever, ansatte, forældre og skolens samarbejdspartnere, det er derfor vigtigt, at du holder af en hverdag med mange afbrydelser, og hvor ikke to dage er ens. Du skal være selvstændig og opsøgende i forhold til dine arbejdsopgaver, du skal kunne bevare det store overblik, overholde deadlines, være indstillet på, at der kommer mange ad hoc-opgaver, og at der på kontoret i løbet af dagen sker mange henvendelser, hvilket fordrer, at du er fleksibel, smilende og imødekommende.

Vi forventer, at du har en god portion administrativ erfaring, allerhelst med skoleadministration, og at du er en dygtig og erfaren IT-bruger.

Som skolesekretær arbejder du tæt sammen med skolelederen, og dine opgaver vil være mangfoldige såsom bogføring, elevadministration, lønningsregnskab, deltagelse i budgetlægning samt regnskabsudarbejdelse i samarbejde med skolens revisor. Dertil kommer opgaver vedr. indberetninger til offentlige myndigheder samt organisationens egne instanser tillige med mange andre forskelligartede opgaver.

Vi har valgt at lave et overlap således, at den nuværende sekretær kan være med til at sætte dig ind i tingene, inden hun går på barsel d. 8. juli

Du kan læse mere om os på www.nlf.dk og kontakte sekretær Liane Rasmussen, viceleder Lene Bomann eller skoleleder Tine Grosbøll Simonsen på tlf. 63900100.

Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 29. april kl. 8.00. Der vil være ansættelsessamtaler d. 2. maj fra kl. 14.30.

Ansøgningen skal sendes som mail til info@nlf.dk – mrk. ”ansøgning sekretær”.

Logo3.png
../../../2.png
Logo2.png